Sunday, December 11, 2016

Maahanmuutosta ja matuinvaasiosta Seppo Lehto: Väitetyt "pakolaiset". Mikäli minä olisin sisäministeri niin kaikki lastattaisiin takaisin juniin ja palautettaisiin Ruotsiin, pitäköön perkele joka perkeleen imaaminsaKokoontukaamme toreille ja someen vaatimaan matuinvaasion lopettamista kuten Seppo Lehto ja kaltaisensa soihtumielenosoituksena Kansalaistorilta ja Narinkkatorilta Töölöntorille ja sieltä Hietaniemen hautausmaalle 6.12.2016Väitetyt "pakolaiset". Mikäli minä olisin sisäministeri niin kaikki lastattaisiin takaisin juniin ja palautettaisiin Ruotsiin, pitäköön perkele joka perkeleen imaaminsa 

Kuntavaaliehdokas Seppo Lehto Tampere todistaa väkevästi Herran sanaa adventtisunnuntaina 11.12.2016
 http://kuntavaaliehdokas-Tampere.blogspot.fi
Väestönvaihto on kansamurhaa ilman aseita, uhrit maksavat jopa ylläpitonsa https://seppo-lehto-vastauksia-somaleille.blogspot.fi/

---------------------------------------------------Kuvassa Pekka Kortelainen 6.12.2016 Itsenäisen Suomen alue suomalaisten haltuun kokoontumisessa Kansalaistorilla Eduskuntatalon luona. Kuvaajana Seppo Lehto TampereVälittäkää somessa Seppo Lehdon adventinajan islamin ja matuinvaasion vastaista sanomaa:

Maahanmuutosta ja matuinvaasiosta Seppo Lehto: Väitetyt "pakolaiset". Mikäli minä olisin sisäministeri niin kaikki lastattaisiin takaisin juniin ja palautettaisiin Ruotsiin, pitäköön perkele joka perkeleen imaaminsa 

----------------

Ohessa facebookista Pauli Vahteran kirjoitus valaisemaan tätä Hölmöläämme:


Somaleja asuu kotimaassaan Suomen tukia nostaen
Suomessa on vuosia oltu tietoisia siitä, että oleskeluluvan saaneet somalit käyvät kotimaassaan ja asuvat siellä pitkiä aikoja. Virallinen Suomi ei tätä turvapaikkaoikeuden väärinkäyttämistä tunnusta, koska se romuttaisi uskottavuuden kaikilta Migrin tekemiltä päätöksiltä,
Sain Lieksasta YV-viestin Lieksan Lehden lauantaina paperilehdessä julkaisemasta uutisesta. Lehti kirjoittaa nimeltä mainiten Lieksan luottamustoimessa olevasta somalista, joka on käynyt kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan kokouksissa kuluvan valtuustokauden aikana yhden kerran.
Hän on kirjoilla Lieksassa, mutta hänet on tavoitettu Kööpenhaminasta ja Somalimaasta, mutta ei Lieksasta eroanomuksen vaatimiseksi.
Somalit ovat Suomen kansalaisuudesta huolimatta myös Somalian kansalaisia. Näin he voivat vapaasti asua ja kulkea molemmissa maissa. Schengen-sopimus mahdollistaa kulkemisen vapaasti Euroopassa, esimerkiksi Kööpenhaminassa.
Lieksassa toimeentulotukipäätöksiä tehtiin kolmeksi vuodeksi etukäteen. Nämä viranomaisväärinkäytökset on toivottavasti lopetettu. Sosiaalitoimistot kautta maan suosivat netissä tehtäviä yhteydenottoja. Näin somalit voivat käytännössä asua Somaliassa ja heillä voi silti olla sosiaalitoimiston maksama asunto Suomessa. Asunto voi olla vuokrattu edelleen pimeästi, koska mitään tarkistuksia asunnoissa ei tehdä.
Somalit voivat vastata viranomaiskyselyihin suomalaisesta sähköpostiosoitteesta, vaikka asuvatkin ulkomailla. Ja tuskin kukaan mitään kysyykään, vaan lähettää rahaa rahan perään. Kuten sille Vuoden pakolaisnaiselle, jonka sisar asui Iso-Britanniassa ja lapsilisää maksettiin melkein 10 vuotta Suomesta.
Lapsettomat ulkomailla asuvat aikuiset voivat huijata sosiaalitointa helposti. Alaikäisten vanhempia yritettäneen saada kiinni jossain vaiheessa, jos lapset eivät tule kouluun.
Viranomaiset eivät anna tietoja sosiaalitukia saavista henkilöistä. Siksi on tyydyttävä loogiseen päättelyyn. Somaliassa tosiasiassa asuva henkilö ei voi olla palkkatyössä Suomessa. Somaliasta tuskin saa työstä niin hyviä tuloja, että niillä rahoittaisi matkustamisen Euroopassa.
Kun somalit tulevat eläkeikään, he saavat takuueläkkeen. He voivat asua Somaliassa eläkettä nostaen olemalla Suomessa kirjoilla. Takuueläke kuten muutkin Suomen sosiaalituet vastaavat Somaliassa suurituloisen eliitin saamia tuloja. Niillä elää suurilapsinenkin suku hulppeasti.
Suomen lakeja on tältäkin osin muutettava. Kansalaisuutta ei saa antaa nykyisen heppoisesti. Seitsemän vuoden asuminen Suomessa ja itsensä ja perheensä elättäminen omalla työllä viiden vuoden aikana sekä hyvä suomen tai ruotsin kielen taito pitää olla perusedellytys. Kansalaisuuden peruuttaminen tulee saada lakiin tällaisia luikureita varten.
Sosiaalitukien takaisinperintä tulee tehdä aina kun näitä juttuja paljastuu. Eikä perittävää tukea saa korvata toisella tuella, jotta rangaistus väärinkäytöksestä olisi todellinen. Vankilatuomio saattaisi ryhdistää kummasti.
Jotenkin minusta tuntuu, että aivan liian monet turvapaikan hakijat kusettavat suomalaisia mennen tullen. Ja virallinen Suomi yhdessä median kanssa syyllistää kaikesta suomalaisia. Milloin Suomi meni näin sekaisin maahanmuuttajista.

---------------
http://haistakaa-paska-valtiovalta.blogspot.fi/
-------------------------

No comments:

Post a Comment